"I don't know where I'm going, but I'm on my way"

Reacties Lingerie en motorleer

Een verzameling reacties op Lingerie en motorleer via bol, facebook of mail.

Tien keer…
10x heb ik een hoekje van een pagina omgevouwen (en dat doe ik nevernooit). Hoekjes om te onthouden, hoekjes om even over na te denken, hoekjes waar ik meer over wil weten, hoekjes…Echt Daniëlle, ik heb ge-no-ten!! Ik had even nodig om je boek te laten landen; ik had het in een middag uit (dezelfde middag als dat hij op de mat viel). Ik lees heel erg snel en daar baalde ik flink van. Maar (nog iets dat ik anders nooit doe) ik ga hem nog een keer lezen en ik denk daarna nog een keer. Dan ga ik al die leuke, interessante, opwindende, aan het denken zettende hoekjes weer opzoeken. Ik ken je niet, maar je hebt me met je boek geraakt en uitgedaagd! (Renneke)

Een prachtige combinatie van reis- en liefdesverhaal. Leuke wetenswaardigheden over de omgeving met heerlijk ongemakkelijke situaties tijdens geheime ontmoetingen. Geen onwaarschijnlijke 50 tinten grijs verhaal, maar een alle-kleuren-van-de-regenboog reisverslag. Alsof je reisgenoot bent die in vertrouwen wordt genomen. Kortom een boek wat leest als een goed geoliede motor. Ik mag hopen dat er een vervolg komt van haar belevenissen! (Coen)

Lingerie en Motorleer van Danielle Boelens in een adem uitgelezen. Het leest luchtig maar dat is de inhoud zeker niet! Aanrader! (Erik)

Als vroege fan van haar reisblogs is het geweldig om nu te lezen hoe deze teksten, die duidelijk (deels) als basis hebben gediend voor dit boek, in een compleet verhaal zijn gesmeed. Hield dit talent mij eerst aan de monitor gekluisterd, op papier flikt Danielle hetzelfde. De heerlijk vlotte staccato schrijfstijl, de (soms cynische) humor en one-liners, de ontwikkeling en de belevenissen van de karakters en de leuke beschrijvingen van de aangedane plaatsen tijdens deze trip, zorgen ervoor dat je hoofdstuk na hoofdstuk verslindt.
Probeer het maar opzij te leggen en morgen verder te lezen, het is mij niet gelukt … (Michel)

Uit! Kon niet stoppen… Mooi! Complimenten voor de sexy scènes. Heel 50 tinten doorgeworsteld om zoiets te lezen, maar vergeefs. Wat een saaie boeken zijn dat! Jouw verhaal is zoveel spannender! (Daniëlle)

Het is zover, ik ben geland. De reis is ten einde. Het boek is uit.. Een kei van een roman met een kop en een staart. Maar vooral met een kloppend hart: ‘Lingerie en Motorleer’ door Daniëlle Boelens. Ik heb genoten van dit boek. Hartelijk gelachen om de gevatte anekdotes, een traantje gelaten om de soms heftige emoties en intens meegeleefd met de mooie momenten en de spannende en vaak plotselinge wendingen die de groep meemaakt tijdens hun motorritten in de Andes. Ook was ik ontroerd door herkenning. Niet alleen van het gebied en het landschap, dat een plekje in mijn eigen hart heeft, maar ook van de prachtige manier waarop deze mooie en stoere dame de lezer door de intensiteit en beleving deze levensfase (het leven begint bij 40?) heen voert. Ik begreep dat de reis vervolgd gaat worden en daar verheug ik mij nu al op. Sterker nog: Ik krijg zelf weer zin om die kant op te reizen. En ook om te schrijven. Als ik ooit de stoute schoenen aantrek dan kijk ik de kunst bij jou af, Daniëlle. En dan leen ik ook meteen een beetje lef.. (Lola)

Wat is je boek prachtig!!!! Heb het gisternacht weg moeten leggen….. Met pijn. Ga straks verder. (Petra)

Ik heb zelf nog geen kans gehad om het boek te lezen, boek is door mijn vrouw gekaapt, ze is nu al halverwege met lezen dus denk dat het wel goed boek is. (Richard)

UIT! Wat een heerlijk boek!! Aanrader voor iedereen die houdt van reizen, liefde en het leven! (Nanniek)

Bedankt voor de heerlijke avond van de bookrelease en je prachtige boek! Ben er gelijk in begonnen en wilde eigenlijk niet meer stoppen… straks nog even verder lezen voor het slapen gaan… 1 dag motorrijden in sexy lingerie zitten erop… en hoe fijn dat je én stoer én sexy mag zijn en dat je tot de ontdekking komt dat je wereld daarmee eigenlijk groter is dan die van de mannen haha! (Yvette)

Zo, lekker een boek induiken vanavond…..en niet zomaar een boek. Deze is leuk en meeslepend. Bordje met “don’t disturb” hangt vanaf nu aan de deur. (Fer)

Heb gister op de motorbeurs in een opwelling je boek gekocht. Naast het broodbord, koffiepot en Karbopan dit in één ruk uitgelezen! Het boek boeide mij vanaf de eerste bladzijde! Ik koop en volg wel meer Motorreizenden en hun boeken. En heb mensen als Paul van Hooft en Sjaak Lucassen graag gevolgd in hun reisverslagen en boeken. Maar een reisbeschrijving in romanvorm vind ik heel bijzonder! En ben heel benieuwd naar het vervolg van je reis door dit hele speciale continent. (Léon)

Ik kan niet wachten op t tweede deel……fantastisch boek….(Shakira)

Een heerlijk boek dat je fantasie prikkelt en je laat verlangen naar reizen terwijl je zelf helemaal geen avonturier bent. Heb er echt van genoten… (Erica)

`Delen zodat het meer wordt` En of het kan! Heb je boek in 1 ruk uitgelezen! Mooi geschreven, goed samenspel tussen de belevenissen van de reis, en van de persoonlijke belevenissen van Mari. Ik hoooop dat er een vervolg komt, van haar reis door Peru, en of het 1, 0 of 8 wordt!! Succes. (Debby)

Hallo Danielle, zaterdag je boek gekocht op de motorbeurs. Nog bedankt voor je aardige opdracht die je voorin schreef. Ik heb het al uitgelezen, een echte pageturner.
Ik heb even meegereisd, en je ontmoet. Vandaag de foto’s op je website van de reis bekeken. Dat maakt het allemaal nog wat specialer, bedankt. (Jan)

Ik had vandaag een vrije dag en wilde ’s middags m’n huis onder handen nemen, alleen is daar nog steeds niets van gekomen omdat ik gewoon niet meer kan stoppen met lezen uit je geweldige boek! Haha, ik ben al over de helft. En eigenlijk lees ik normaal alleen als ik op vakantie ben een boek. Anders eigenlijk nooit. (Yra)

Zondagavond begonnen in lingerie en motorleer… vol verwachting na alle sneak peeks! De verwachting werd dubbel en dwars waar gemaakt!!! Wat een fantastisch debuut Danielle! Het is een heerlijk boek wat je meeneemt door de Andes, waarbij je bijna zelf ervaart hoe alle ritten zijn geweest… en dan bedoel ik ‘alle ritten’, niet alleen die in motorleer! (Armanda)

Met de feestdagen voor de deur wil ik jullie een ‪#‎Boekentip‬ meegeven:
“LINGERIE EN MOTORLEER”
Koop het voor je man, vrouw, vriendin, vriend, moeder, vader, broer, zus… Ga ik zeker doen!

Auteur Daniëlle Boelens heb ik leren kennen als een avontuurlijke, stoere vrouw. Stiekem bewonder ik haar “lef” en ergens herken ik iets van mijzelf. Al wist ik niet direct wat.
En na het in een adem uitlezen van dit “reisverhaal” heeft zij zeker behalve in mijn boekenkast ook een plekje in mijn hart! Lieve Danielle, Jij koos voor mij dit boek. Op dit moment sta ik op een punt in mijn leven ergens onderaan een berg en tegelijkertijd bovenop de top klaar om mijn vleugels te spreiden en rustig met de wind naar de overkant te zweven. Waar wacht ik eigenlijk op?
Dank je voor het ritje achterop de motor dwars door Bolivia. Een gevoelige lip, omdat ik erop beet van spanning. Een lachrimpel erbij vanwege je humor. Blozende wangen vanwege de sidderende seks. En de traan over m’n glimlachende wang, vanwege de herkenning. Dankjewel, meisje. (Annette)

Uit! Dat leest lekker weg. Errug leuk, alleen de seksbeschrijvingen en sommige archeologische kennisstukjes konden me wat minder boeien. (Nicole)

Lieve Daniëlle Boelens, vandaag je boek gekregen. Bedankt voor de lieve en mooie tekst die je erin hebt geschreven. Natuurlijk was ik erg benieuwd naar je boek nadat ik alle reacties had gelezen. Ik sloeg het boek open op pagina 229…. Inderdaad 50 tinten grijs is er niets bij. Nee nu niet gelijk gaan kijken. Ik ga eerst beginnen op pagina 7, het begin. X (Jacqueline)

Een bijzondere combinatie van een motorreis, cultuur, architectuur, geschiedenis en expliciete erotiek. Het 300 pagina’s lange boek leest heerlijk weg, er worden niet te veel namen gebruikt en geen dure woorden. Heel apart is het door elkaar gebruiken van proza en straattaal. De dialogen in het boek worden ook gebruikt om geschiedenis en culturele omstandigheden te duiden. De erotische passages zijn duidelijk vanuit het vrouwelijke perspectief geschreven, enkele gebeurtenissen zullen in de echte wereld door mannen niet begrepen worden. Opvallend is dat borsten altijd netjes borsten worden genoemd, maar geslachtsdelen hun Bargoense aanduiding krijgen. Maar de erotiek is erg opwindend en zorgt voor enkele “harde” momenten. Tijdens en na het lezen van dit boek had ik zin om op de motor te stappen en het avontuur tegemoet te treden. Respect voor Daniëlle Boelens, zij debuteert als een echte schrijfster. (Jeroen)

Heb je boek uit!!!!
Echt super. Met een grijns en soms hardop lachend en op het einde een klein traantje heb ik je boek in 1 stuk uitgelezen. (Titus)

Het debuut van Daniëlle Boelens neemt je mee op reis. Op avontuur. Haar vlotte, vernieuwende manier van schrijven geeft je het gevoel dat je ook in Zuid Amerika bent, je de kleuren ziet, de geuren ruikt. Je wilt ineens gaan motorrijden (terwijl je dat nooit hebt gedaan). Het boek is een pageturner, dus begin eraan als je tijd hebt, ga lekker zitten en pak een glas vino tinto erbij…(Daniëlle)

Het komt bij mij niet vaak voor, dat een boek zo lang blijft hangen als deze. De schrijfwijze, snel en meeslepend, zorgen daar voor, maar ook het respect dat naar boven komt voor de auteur…..het is gedeeltelijk auto-biografisch en tevens debuut!
Een prachtig verhaal van een stoere vrouw, die door Amerika reist op de motor. Bijna alles wat een boek mag hebben, komt er in voor. Stuk cultuur, ontberingen, luxe, erotiek en prachtige tochten op de motor. Zo goed beschreven, dat het lijkt of je zelf ook mee rijdt….
Een gemêleerde groep motorrijders waar de vrouw mee reist, zorgen ook voor de nodige humor, emotie en heerlijke romantiek. Ik kan niet wachten op het volgende boek van Danielle Boelens! (Maggie)

Een paar jaar geleden heb ik een prachtige motorreis gemaakt met Perumotors en met het lezen van dit boek kom ik helemaal terug in de sfeer, alle details zijn levensecht en een echte aanrader voor elke motor-avonturier.
LEZEN DUS!!!!!!!!!! (Maarten)

Wat een geweldig debuut van Danielle. Ze neemt je werkelijk mee achterop haar motor. Je voelt de pijn van de valpartijen, de “kriebels” van de erotische belevenissen en je waant jezelf in de mijnen, kerken enzzz. zelfs het “landingsbiertje” proef je! 😉
Als je je koffie koud laat worden tijdens het lezen van dit boek, dan is het toch duidelijk dat het een fantastisch boek is, ik kijk al uit naar het vervolg. (Jeanet)

Het boek leest lekker makkelijk weg, heeft een vlotte verhaal lijn. Het geeft een mooi beeld van Bolivia tijdens een indrukwekkende motorreis in dit arme, ruige en onbekende land van Zuid Amerika. Het boek gaf me het gevoel dat ik er continue bij was. (Frans)

Ik ben eigenlijk helemaal geen lezer, maar dit boek tijdens mijn vakantie in Portugal in twee dagen uitgelezen. Ik lag met kippenvel en tranen in m’n ogen soms in 29 graden bij het zwembad, Het leest heel makkelijk en beeldend. Het leek net of erbij was.
Ik raad iedereen aan dit boek te gaan lezen. En zelf wacht ik vol spanning op een vervolg of een ander boek van deze schrijfster. (Miranda)

Achter op de motor, via de ogen van de schrijfster, door Bolivia te reizen. Deelgenoot te mogen zijn van mooie ontmoetingen en ervaringen. Dank je wel Daniëlle. (Erick)

Danielle Boelens heeft mij met haar boek aan het denken gezet, mijn ogen verder geopend en me mogelijkheden laten zien, uitdagingen. Haar vlotte schrijfwijze en goede manier van het beschrijven van de reisdetails maken mij nieuwsgierig naar een plek in een wereld (deel) waar ik nog niet eerder was. (Ren)

Door dit boek is mijn beeld over Zuid-Amerika veranderd. Het stond nooit zo op mijn lijstje, maar nu wil ik het met eigen ogen zien. Ik ben nieuwsgierig geworden, ben verrast en onder de indruk. De passievolle romance op de achtergrond is net zo beeldend geschreven als de omgeving; de scenes komen in je hoofd tot leven. Heerlijk boek, het was veel te snel uit. (Dana)

Ik vond het een ontzettend meeslepend verhaal waar ik in de avond uren mee begon.. Om 4 uur snachts na de zoveelste, ach nog 1 hoofdstukje, heb ik hem weggelegd om de volgende ochtend tijdens mijn eerste bak koffie weer op te pakken.. Avontuur met een licht erotisch tintje, cultuur en een spannend verhaal.. Zeker een aanrader..(Luca)

Ik baal…. Het boek is uit…
Wow…in één zucht uitgelezen.T was geweldig, om te lezen, om te dromen, heerlijk…. Ik Lees t gewoon nog een X. Bedankt voor t boek (Marloes)

Inspirerend….. (Yvonne)

Wow wat een avontuur, je beleeft het gewoon mee. Ik zit er helemaal in. En ik ben pas bij hoofdstuk 12.. Normaal lees ik veel te weinig, maar dit vind ik leuk…. (Wil)

Na 5 jaar E-reader, weer eens een `echt` boek gelezen! En zeeeker een aanrader! Waar indrukken van een totaal andere wereld samenkomen met de gevoelens van een vrouw. Dus na 7! uur lezen, bedtijd! (Ingrid)

Dat het leest als een trein is een enorm understatement. Mede door het prettig gebruik van staccato zinnen, had ik het maar liefst binnen twee dagen verslonden! Heel knap vind ik dat je het zo weet te schrijven dat de lezer interessante informatie over de landen en bezienswaardigheden krijgt, zonder dat het afleidt van het verhaal. Bovendien zit je zo in het boek, dat je het gevoel krijgt dat je zelf meereist als onzichtbare mededeelnemer. Ik kan niet wachten om zelf ook deze reis te gaan maken! Het liefst morgen al ; )
Dan nog de manier waarop je eindigt ook al zo prachtig. Met name het gedicht: echt subliem! Kan niet wachten tot je volgende boeken in de winkel liggen! (Irene)

Je boek stond al een paar maanden naast mijn koffer om mee te mogen op reis. Mooi, vreemd, emotioneel. Je hebt mij achterop de motor meegenomen op je reis. Je hebt me laten lachen en huilen, doen huiveren en hunkeren. Met name hoe je schrijft over Wilhelm doet mij denken aan mijn pa. Dank je wel voor de bijzondere ervaring. (Charles)

Hij is uit.
*zucht*
Wat is ie prachtig.
Wat een mooi einde.
Die kaart… dat gedicht.
*snik*
Geniale slotzin!
*zucht*
De vrijpartijen…
Zo goed omschreven.
Je boodschap erin.
Prachtig en verdrietig.
Met zoveel gevoel geschreven.
Het overlopen, overstromen, verzuipen, samen koppie onder gaan in de golven van genot en liefde, geschoten naar de maan…
Fan-tas-tisch!!!!
Ik weet niet wat ik moet zeggen…
Zo knap!
En nu is ie uit…
*zucht*
Ik heb genoten!
Hij is prachtig!
Kan niet wachten op het vervolg! (Miriam)

Ik wil nog even laten weten dat je me met je boek hebt overtuigd en dat ik weer sinds 25 jaar een motor heb gekocht.
Een lichte maar dat is prima om weer te beginnen en ik vind het weer heerlijk.
Thanx! (Leontine)

Bedankt voor het schrijven van het mooie boek ‘Lingerie en motorleer’! Zooooooo geweldig!!! Ik kan mij er ook helemaaaal in vinden. Ik ben nu bij bladzijde 179, ik kan niet stoppen met lezen. In de trein, bus, op m’n werk. Heerlijk. En kan soms mijn lach niet inhouden in de trein. Ik sluit zo mijn laptop en lees nog even verder. Heel leuk, dankjewel!! (Selam)

Ik heb je boek in 2 weken uitlezen! En dat is voor mij echt rap! Van de winter stond mijn hoofd niet naar lezen, het was zo druk thuis, er was gewoon geen tijd voor. Ik wilde echt een moment afwachten dat ik er de tijd voor had en ook zin had om weer een boek in te duiken. Nou dat is gelukt! Het was een heerlijke ontsnapping aan het dagelijkse leven naar een heerlijk vrij gevoel – dat ik ook altijd had als ik weer eens voor een paar maanden naar het buitenland vertrok-, achterop de motor mee naar ‘we zien wel’! Ik heb genoten, en wat ik zo leuk vind…. Deel 2 is uit! Dat sluit even mooi aan! Thanxxx (Thessa)

Ik heb je boek in een week uitgelezen in het prachtige Noorwegen! Ik vind het een hartstikke leuk boek, hij pakte me meteen!
Vooral omdat hij kort en bondig geschreven is, je hebt humor en vertelt ook dingen over het land en wat er gebeurd is, wat ik heel boeiend vond. Het is jaren geleden dat ik een boek heb uitgelezen omdat ik het vaak langdradig vind. Dat is bij dit boek zeker niet het geval. Ik vind je een stoer wijf, je laat je niet klein krijgen in het toch nog mannenwereldje.
De hoofdstukken over je avontuurtje met die jonge god, vond ik wel wat te uitgebreid beschreven! Maar dat zal wel aan mijn opvoeding en leeftijd liggen, ha ha! Mijn dochter vond het wel geinig, dus……gewoon doorgaan, ha ha. Ik geef je mijn complimenten en vooral doorgaan met reizen en schrijven. Het is mooi als je mensen zo mee op reis kunt nemen, toch?
Gaaf dat je alweer een nieuw boek uitgeeft, die ga ik natuurlijk bestellen!! Dus ga zo naar je website om dat te doen.
Ik wens je veel succes met Route 8!! (ik hoop dat daar ook de afloop van je avontuurtje te belezen valt, ha ha. Ben toch nieuwsgierig!)
Hartelijke groeten, Thea

Laatste Sneakpeaks

Sneakpeek Route 8 #6

Iedere kilometer die de bus aflegt, vertaalt zich naar het onherroepelijke einde van mijn reis. Nog een paar weken. En…

21 jun 2014

Lees verder

Sneakpeek Route 8 #5

De zonsondergang zet in en kleurt de horizon feloranje. Het dorre gras op de pampa lijkt in de fik te…

21 jun 2014

Lees verder

Sneakpeek Route 8 #4

Machu Picchu doet iets met je. Machtig. Mysterieus. Ik vind het een van de indrukwekkendste plekken op aarde waar ik…

21 jun 2014

Lees verder

Sneakpeek Route 8 #3

De show wordt geopend door een prachtvrouw die een wervelend optreden geeft met haar partner. Als ze tussen de coulissen…

21 jun 2014

Lees verder
  • 1
  • 2
«
»